Окуляри досвіду (XP)


Вступ
Привіт! Я хочу поговорити про точки очей eXperience (XP) і представити дивовижний проект, який, безумовно, є сплячий гігант, але ще не прокинувся. До недавнього часу XP зазнала певних змін, і змушені були внести певні корективи у розробників і тому подібне, але через деякий час XP нарешті вдалося все разом зібрати і створити дивовижну спільноту, яка зросла протягом останніх декількох тижнів, може, навіть місяців. XP тепер має здоровий ринок з твердою підтримкою в японській спільноті з більш ніж 17000 членів, а громада зростає з кожним днем! В даний час основна популярність спостерігається в Японії, і вони працюють над поширенням цього слова в різних країнах, тому все більше і більше користувачів можуть приєднатися та розширювати спільноту.

Характеристики XP
Ви можете заробити XP за допомогою різних завдань, таких як видобування, активна участь у спільноті, гра в ігри, створення ставок (незабаром їх реалізація), і в кінцевому підсумку ви зможете заробити XP для повсякденних завдань, а потім і в майбутньому. Тим часом ви можете придбати та продати XP на біржах, що підтримують XP. Існує кілька цікавих особливостей, про які я хотів би згадати: наприклад, ви можете використовувати функцію дощу в розбіжностях, щоб одночасно відправити XP користувачеві або декільком користувачам, і бот іноді переверне вас, бо він активний у дисонансі . Ще одна чудова річ, яка стала з XP, це, це дивно, чи не так? Є багато інших можливостей, які можна знайти, але це деякі з чудових зауважень.

XP Mining
XP є гібридною монетою POW + POS, коли справа доходить до видобутку. До недавнього часу XP базувалася винятково на платформі POW (Proof-of-Work) і нещодавно перейшла на платформу POS (Proof-of-Stack). Якщо ви не знаєте про видобуток, видобуток POW вимагає, щоб ви вирішували складні математичні проблеми та знаходили блоки з хешами, які задовольняють певному стану. Коли ви вирішите про транзакції, ви отримаєте винагороду за монети, яка залежить від кожного алгоритму. Виготовлення POS просто вимагає, щоб ви розмістили свої монети у своєму кошику, залиште свій кошечок відкритою на певну кількість днів (так зване ставка), і ви отримаєте більше монет, тим довше ви станете. Рентабельність інвестицій визначається тим, як довго ви робите ставки на ваші монети протягом послідовних днів, а кількість монет, які ви заробляєте, залежить від алгоритму та рейтингу POS. Для XP вартість POS становить від 30 до 300%, залежно від кількості монет, які ви розмістили, і скільки часу ви їх складете. Деякі дні ви отримаєте більше монет, в інші дні, не стільки, скільки монет ви отримуєте зовсім, але ви можете заробити тонни видобутку XP.

Посилання XP
Я додам ряд посилань на всі сайти, пов'язані з XP, і розбіжності, щоб ви могли самостійно перевірити спільноту! Посилання нижче:

Висновок:
Загалом, я вважаю, що XP - чудовий проект з величезним потенціалом. Ідея приведення XP до реального світу досить захоплююча, і я з нетерпінням чекаю на розвиток проекту. Я пишаюся тим, що я є членом спільноти XP і буду працювати з ними протягом багатьох років. XP є відмінним проектом, і всі ви обов'язково повинні ввести це якомога швидше. Сюрприз день всіх !!!

ім'я автора: andylioe78
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1330040
Адреса 0xf1Aee635fb241e9668bE8d32Dd1AffA39Fc4a744

Komentar